Το Cloudisimo

Το Cloudisimo

Το Cloudisimo είναι μία εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών και στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου προσφέροντας ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ικανοποιώντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες της επιχείρησής σας για προβολή και προώθηση στο διαδίκτυο.

Μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας αναλαμβάνουμε την ενίσχυση και προβολή της εταιρικής σας παρουσίας, εστιάζοντας στα σημεία που σας αφορούν προσωπικά. Μια ισχυρή παρουσία εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων σας, την προσέλκυση περισσότερων πελατών και στη δημιουργία ενός εταιρικού προφίλ που ανταποκρίνεται στις τεχνολογικές απαιτήσεις και τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Η ομάδα του Cloudisimo αναλαμβάνει την υλοποίηση τόσο απλών εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου όσο και πολύπλοκων projects που αφορούν ετερογενή συστήματα και συνδυασμό πολλών τεχνολογιών.

Η επιβράβευσή μας είναι η δική σας απόλυτη ικανοποίηση

Στο Cloudisimo δουλεύουμε με τις τελευταίες τεχνολογίες διαδικτύου και όχι μόνο. Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση διαδικτυακών καταστημάτων με τη χρήση βραβευμένων τεχνολογιών όπως Magento ή Woocommerce, ενώ παράλληλα μπορούμε να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες παρουσίασης άρτιου αισθητικού αποτελέσματος σε τεχνολογίες όπως WordPress ή Joomla. Πάντα με γνόμονα την υψηλότερη κατάταξη της διαδικτυακής σας προβολής στις μηχανές αναζήτησης, η εξειδικευμένη μας ομάδα φροντίζει για τις ανάλογες τεχνικές. Επιπλέον, η αξιοπιστία και ταχύτητα της διαδικτυακής σας εφαρμογής είναι κατοχυρωμένα στο Cloudisimo χάρη των τελευταίας τεχνολογίας διακομιστών μας.

Επιπλέον, το Cloudisimo εξειδικεύεται και στην κατασκευή εφαρμογών κινητών συσκευών. IOS ή Android; Ipad ή Galaxy Tab; Iphone ή Huawei; Μήπως Windows Phone; Κανένα πρόβλημα! Το Cloudisimo μέσω της τελευταίας τεχνολογίας PWA (Progressive Web Application) αναλαμβάνει την κατασκευή της εφαρμογής σας ανεξαιρέτως λειτουργικού συστήματος της κινητής σας συσκευής!

Η εταιρεία μας εστιάζει στην προσωπική σχέση με τον πελάτη με σκοπό την ικανοποίηση των εταιρικών του αναγκών για προώθηση και πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών του. Ανταποκρινόμαστε σε κάθε διαδικτυακή σας ανάγκη όσο πολύπλοκη ή εξειδικευμένη και αν είναι.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας σας εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα, εργονομία και δημιουργία προϊόντων σύγχρονης τεχνολογίας, φιλικά προς τον επισκέπτη και τις μηχανές αναζήτησης, μεγιστοποιώντας το όφελος της επιχείρησής σας από την προβολή της στο διαδίκτυο.

Μελετάμε, Οργανώνουμε και Σχεδιάζουμε τη στρατηγική προώθησης και προβολής της επιχείρησής σας με στόχο την παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής, την συνεχή ανάλυση και επεξεργασία δεδομένων σε συνδυασμό με  την άμεση και ολοκληρωμένη υποστήριξη που απαιτεί το διαδικτυακό σας εγχείρημα.

Δεν κάνουμε ότι σας υποσχόμαστε, κάνουμε πάντα περισσότερα!!!

Το Cloudisimo

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

  • WordPress
  • Drupal
  • Magento 2
  • Shopware
  • Joomla
  • PWA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Share This